Forlaget Flak tilbyder

Hos Forlaget Flak kan du få hjælp til følgende ting:

Redigering af manuskript: Du behøver ikke, at ville udgives via Forlaget Flak.

Hjælp/rådgivning til at få en idé fra hovedet, og ned på papiret/eller computeren. Det kan være træls at rende rundt med en historie, som man bare ikke kan slippe, men man kan heller ikke få den skrevet ned. Du sidder måske fast midt i en historie, eller har en idé, men du ved ikke, om den kan blive til noget? Måske kan jeg hjælpe dig.

Bog cover design: Har du dit manuskript klar, men mangler et cover til din unikke historie? Det kan være, du har en klar idé om, hvordan dit cover skal se ud – eller måske har du svært ved at finde ud af, hvad du kunne tænke dig? Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Jeg elsker at lege med tekst typer, størrelser og farver.

Læserbreve, breve til sagsbehandlere mm. Har du noget på hjerte, som du gerne vil dele med resten af Danmark, men føler ikke, at du kan udtrykke dig klart nok? Så kan jeg måske hjælpe dig. Jeg har selv sendt en masse klager til forskellige instanser i Danmark – både sygehuse, sagsbehandlere, aviser osv. Og jeg har min egen blog.

Uanset om du har brug for hjælp til manuskriptet, læserbreve, bog cover design, eller måske har brug for hjælp til andre ting inden for litteraturens verden, så send mig en e-mail på: info@forlagetflak.dk og lad os snakke om dine idéer og tanker, hvordan jeg kan hjælpe samt fastsætte en rimelig pris.

Kh Maja Flak, Forlaget Flak.